tiktok takipçi satın al

Telegram Kanal Nasıl Açılır?

Telegram Kanal Nasıl Açılır?

Telegram’ın bize sunduğu müthiş biz özellik olan kanal açma sekmesi sayesinde istediğimiz bilgilere, paylaşımlara ulaşabiliyoruz. Peki telegram nedir, telegram kanal nasıl açılır diye soruyorsanız telegram kanal açma cevabı bu makalede.

Telegram’ın gruplarından farklı olarak kanal özelliği de bulunuyor. Telegram kanallarında sadece yöneticiler paylaşım yapabiliyor. Ancak gruplarda ise yöneticinin izin verdiği taktikte gruba üye olan herkes gruba mesaj yazabiliyor. Telegram kanal arama ihtiyacını gidermek için sitemizi kullanabilirsiniz. Peki telegram kanal ayarları nasıl yapılır bir göz atalım.

En İyi Telegram Grupları ve Telegram Kanalları için ilgili sayfalarımıza göz atmanızı öneriyoruz.

Telegram  Kanal Açma

  1. Telegram uygulamasına giriş yapınız. Telegram uygulamasını indirmediyseniz Telegram İndir bağlantısına tıklayın.
  2. Telegram uygulamasına numaranız ile giriş yapmanız gerekiyor. Numaranız ile giriş yaptıysanız diğer adıma geçelim.
  3. Sol üstte bulunan menü butonuna tıklayın.
  4. Açılan menüde “Yeni Kanal” sekmesine tıklayın.
  5. Yeni Kanal sekmesine tıkladıktan sonra Kanal Resmini, Adını ve Açıklamasını belirleyip sağ üstte bulunan onay butonuna tıklayın.
  6. Kanal türünü belirleyeceğiniz alan karşınıza çıkacak. 2 tür kanal bulunmakta; Genel Kanal, Gizli Kanal. Genel kanalı seçerseniz kullanıcı adı belirleyebilirsiniz kullanıcı adınız ile arama yaparlarsa sizi kolaylıkla bulabilirler. Gizli kanal sekmesini seçerseniz rastgele kullanıcı adı oluşturacak ve kullanıcı kodunu bilmeyenler kanala erişemeyecek. Dilediğiniz kanal türünü seçebilirsiniz.
  7. Kanal türünü belirledikten sonra “Üye Ekle” sayfası karşınıza çıkacak. Arkadaşlarınızı eklemek isterseniz kanala davet edebilirsiniz. Yeni açılan kanala çok fazla kişiyi davet etmenizi önermeyiz, yeni gelen kişiler kanalınızı şikayet ederse kapanabilir (İstemeden kanala eklendikleri için.)
  8. Bu adımları sırasıyla yaptıysanız telegram kanal oluşturma işleminiz başarıyla tamamlanmıştır.

[wpsm_minigallery ids=”4947,4949,4950,4951,4952,4953″ prettyphoto=”true”]

Kanalınızı sitemize Grup Ekle sayfası aracılığıyla ekleyerek abone kazanabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.