tiktok takipçi satın al

En İyi Telegram Botları

En İyi Telegram Botları

telegram botları
telegram botları

Bu yazımızda 🏆 eni iyi telegram botlarını paylaştık. Ayriyeten Telegram botları nasıl kurulur? Telegram bot ayarları gibi konulara değiniyoruz. Kendi deneyimlerimizden yola çıkarak telegram bot listesi hazırladık. Yazı içeriğinde bulunan bot türleri: müzik botu, yönetim botu, bot oluşturma, sosyal medya botu, çeviri botu, oyun botu, hatırlatıcı botu, döviz botu, indirme botu, virüs tarama botu, futbol botu, hava durumu botu yazımızda bulunmaktadır.

Telegram bot nasıl kurulur?

Telegram Bot Nasıl Eklenir? Yazımız içerisinde bulunan botları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız ilgili botun altında bulunan bağlantıya tıklayınız. Her botun kullanımını botlara özel oluşturduğumuz sayfalarda anlattık.[/wpsm_numbox]

Telegram Bot Listesi

İlgini Çekebilir: En İyi Telegram Grupları adlı yazımızda en iyi grupların olduğu liste hazırladık göz atmanızı öneriyoruz.


BotFather

Botfather telegram botu ile kendinize özel bot yapabilirsiniz. En çok kullanılan telegram botlarından bir tanesidir.  Botun ismini ve rütbesini belirleyebilirsiniz. Botfather nasıl kullanılır? bilmiyorsanız ilgili yazımıza bakabilirsiniz.


rose

Rose Bot

Telegram uygulamasında en çok kullanılan botlardan bir tanesidir. Rose botu hazır cevaplar, görevler, yasaklı kelimeler gibi özellikler barındırmaktadır. Filtre özelliği sayesinde belirlediğiniz kelimelere özel cevaplar vermektedir.


Combot

Telegram gruplarını yönetebilmenize yarayan bottur. Analiz, denetleme gibi ekstra özellikleri vardır. İnternet sitesi ile telegram grubunuzun bütün yönetimsel ihtiyaçlarını giderebilirsiniz.


stickers bot

Stickers Bot

Telegram uygulamasında stickerlar oluşturabileceğiniz çok iyi bir bot. Kolay bir şekilde kendinize özel Telegram çıkartmaları oluşturabilirsiniz. Kendi çıkartma koleksiyonunuzu oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz çıkartmaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.


Wiki

İnternet ansiklopedisi olan Wikipedia sitesinden bilgileri almanıza yarayan kullanışlı telegram botu. Bota katıldıktan sonra yapmanız gereken @wiki yazıp boşluk bıraktıktan sonra hangi bilgiyi aradığını yazman yeterli olacak bot sizin için wikipedia sitesinde bulunan bağlantıyı kısa sürede getirecek.


EventsAggregator

EventsAggregator

EventsAggregator telegram botu sayesinde sosyal medyada takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarını anlık olarak olmasa bile takip edebileceksiniz. Twitter, Youtube, Reddit, Twitch uygulamalarında ne paylaştığından haberdar olmak istediğiniz kişiler ve RSS  bağlantıları için bot görevi oluşturabilirsiniz. Bu sayede artık istediğiniz kişilerin paylaşımlarından haberdar olacaksınız.


Deezer Music

İstediğiniz şarkıyı, albümü dinleyip indirmenize olanak sağlayan telegram müzik indirme botudur. İster sanatçı adıyla ister şarkı adıyla arama yapabilirsiniz. Kullanımı kolay ek bir uygulamaya ihtiyaç duymadan artık şarkı indirebileceksiniz.


classical music

Classical Music

Bir başka müzik indirme botu olan Classical Music sizin isteğiniz doğrultusunda rastgele klasik müzik yolluyor. Rastgele yollanan müziği arkadaşlarınızla paylaşabilir ve indirebilirsiniz. Klasik müzik sevenlerin kullanmasını öneriyoruz.


Yandex Translate

Telegram çeviri botlarından bir tanesi olan Yandex Translate ile istediğiniz dilden istediğiniz dile kolayca çeviri yapabilirsiniz.  Tek yapmanız gereken kelimeyi veya cümleyi bota yollamak gerisini bot hızlıca halledecek.


yandex maps
yandex maps

Yandex Maps

Telegram harita motu olan Yandex Maps ile anlık trafik durumuna ve haritalardaki konumlara bakabilirsiniz. En kısa rotayı belirleyerek gideceğiniz yere daha erken varmanızı sağlar.


LyBot – YouTube Music Bot

Bir başka telegram müzik indirme botu olan LyBot ile dilediğin şarkıyı indirebilirsiniz. Diğer müzik indirme botlarına ek olarak şarkı sözü ile arama yapabilme imkanı sunuyor.


alert bot

Alert Bot

İstediğiniz süreyi, zamanı belirledikten sonra size mesaj yollayan telegram botu. Hatırlatıcı, yapılacaklar listesi gibi dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.


To PDF

Bu bot sayesinde .doc, .docx, .odt, .txt veya .jpg uzantılı dosyaları PDF formatına çevirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken pdf formatına çevirmek isteğiniz dosyayı bota yollamak. Kullanımı oldukça kolay olan telegram dosya çevirme botunu kullanmanızı öneriyoruz.


getmediabot

GetMediaBot

Telegram için en işlevsel botlardan bir tanesi olan Get Media ile Youtube, Twitter, Facebook, SoundCloud gibi sitelerden medya indirebilirsiniz. Kendinize ait oynatma listesi oluşturmanıza da olanak sağlıyor. İnstagram’da bulunan gönderileri ve hikayeleri de indirebilirsiniz.


Dr.Web Bot

Bu telegram botu yolladığınız dosyaların virüs taramasını yapmaktadır. Şüphelendiğiniz dosyalarda virüs taraması yapmak için kullanabilirsiniz. Çalışma mantığı gayet basittir.


vkmusic

VkMusic

Telegram müzik indirme botlarından bir tanesi VkMusic. Bu bot diğerlerinden farklı olarak vk.com altyapısını kullanıyor. Şarkı ve şarkıcı adı ile arama yapabilirsiniz.


AirTrack

Uçak bileti seferlerine ve fiyatlarına bakabileceğiniz faydalı bir bot. Türkçe dil desteği bulunmuyor ancak fiyatları TL olarak görebiliyorsunuz. Farklı firmalardan bilet fiyatları çekiyor en ucuz firmayı bulduktan sonra resmi sitesinden bilet alımı yapmanızı öneriyoruz.


weatherbot

Weather Bot

Telegram hava durumu botu olan Weather ile anlık, günlük, haftalık hava durumu bilgilerini alabilirsiniz. Hava durumuna sık bakan kişilerin tercih  etmesi gereken bir bot. İstediğiniz saatlerde hava durumu bildirimi alabilirsiniz.


IFTTT

360’dan fazla servisi bir arada kullanabileceğiniz kullanışlı bir telegram botu. Bu bot ile evinizdeki akıllı cihazları kontrol edebilirsiniz. Vereceğiniz görev ile hava durumunda oluşacak farklılıklarda bildirim alabilirsiniz. Sosyal medyada veya internet sitelerinde belirlediğiniz kelimeler geçince bildirim alabilirsiniz. Twitter, Facebook, İnstagram gibi sosyal medya sitelerinde paylaşımlarını merak ettiğiniz kişileri bot aracılığıyla anlık takip edebilirsiniz. Çok fazla servisi olan botun kullanımını merak edenler aşağıdaki butona tıklayabilir.


instagram hub

Instagram Hub

İnstagram Hub adlı bot ile instagramda sizi takibi bırakanları görebilirsiniz. Bota instagram bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Denemek için kullandığımızda herhangi bir sorun olmadı. Sizi takibi bırakanları bot aracılığıyla takibi bırakabilirsiniz. Ek olarak istediğiniz bir kullanıcının paylaşımlarını indirebilirsiniz. Yapmanız gereken instagram profil linkini bota yollamak. (Bu botu kullanmak sizin tercihinizde güven problemi yaşıyorsanız kullanmayın.)


PhotoSetter

Diğer botlardan farklı özelliğe sahip olan bu bot ile resimler üzerindeki yazıları mesaj olarak alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bota resim göndermek. Çoğu resimlerin üstündeki yazıyı okuyup size yolluyor. Vakit kazanmak için oldukça faydalı olduğunu belirtelim.


goals ninja

Goals Ninja

Futbol severlerin, futbol tutkunlarının kullanabileceği bu bot ile istediğiniz takım, oyuncu ve maçlar hakkında bildirim alabilirsiniz. Botun kullanımı çok kolay /get yazıp boşluk bıraktıktan sonra takım adı veya oyuncu adını yazmanız yeterli oluyor.


Exchange Rates

Telegram döviz botu olan Exchange Rates ile dilediğiniz para biriminin dilediğiniz para birimine gelen karşılığını öğrenebilirsiniz.


Telegram bot listesi zamanla güncellenecek. Sizin kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz telegram botlarını iletişim alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

Sosyal Gruplar
Bunları da beğenebilirsin
3 Yorumlar
  1. Eyüp diyor

    Telegram bot listesi oldukça faydalı botları içeriyor teşekkür ederim

  2. ALi ak diyor

    İlk başlarda telegramda bot kurmak çok karışık gelmişti ama artık çok kolay geliyor. Yazılarınız çok faydalı.

  3. Henri diyor

    Paraya ihtiyacı olan herkes bu botu denemeli

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.