tiktok takipçi satın al

Telegram Hesap Silme

2021 yılının en trend uygulamalarından birisi de Telegram oldu. Bu yazımızda telegram hesap silme işlemini anlatıyoruz. Ücretsiz mesajlaşma yazılımı olarak karşımıza çıkan Telegram başta akıllı telefon ve tablet olmak üzere bilgisayarlar üzerinde kullanılabiliyor. WhatsApp alternatifi olarak gösterilen Telegram, sahip olduğunu güvenlik önlemleri sayesinde bu kadar popüler olmuş, adından bahsettirmiştir. Telegram grupları sayesinde tüm gününü Telegram’da geçiren kişiler, kendilerine bir sosyal ortam oluşturmuş durumda. Google Play Store’da 500 milyon indirme barajını geçen uygulama App Store’da da belirli bir limitin üzerine çıkmayı başarmış durumda. Ancak; bazen çeşitli nedenlerden ötürü Telegram hesabınızı kalıcı olarak silmek istersiniz. Telegram Hesap Silme işleminin detayları;

Telegram Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Telegram hesabı oluşturmak oldukça kolaydır. Telegram’ı kullanıp kendisine uygun olmadığını düşünen kişiler, hesaplarını saniyeler içerisinde silebilirler. Telegram’ı belki de sadece bilgisayar üzerinde kullanmış olabilirsiniz. Ancak; hesap silme işlemi yapabilmek için Telegram mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. IOS ve Android mağazada yer alan uygulama olmadan maalesef kalıcı olarak hesap silinmiyor. Telegram Hesap Silme işlemi için öncelikle akıllı telefonunuza gelen doğrulama kodunu sisteme girmeniz gerekiyor.

Telegram Hesap Silme Linki

  • Telegram kullanan kişiler, hesaplarını silmek istiyorlar ise BU bağlantıda yer alan internet adresine girmeleri gerekiyor.
  • İnternet adresine girmeleri durumunda karşınıza gelen ekranda ilk olarak telefon numaranızı girmeniz istenecektir.
  • Hesabınızı kalıcı olarak silebilmek için öncelikle profilinize telefon numaranızı eklemeli ve doğrulamasını yapmanız gerekiyor. Aksi halde hesap silme işlemi yapılamamaktadır.
  • Telefon numaranızı yazdıktan sonra gelen doğrulama kodunu ekrana yazmanız durumunda hesap silme ile ilgili prosedür başlamaktadır.

Hesap silme işlemini başlatmadan önce sizlere bazı bilgiler vermek istiyoruz. Hesap silme işlemi ile beraber tüm mesajlar, medya dosyaları (fotoğraf ve videolar) silinecektir. Bu nedenle yedeklemek istediğiniz verileri öncelikle bilgisayar ya da telefona indirerek hesap silme işlemi başlatmanızı öneriyoruz. Aksi halde verilerinizi geri getiremeyecek şekilde silinmesine neden olabilirsiniz. Bunun dışında Telegram hesabınızı belirlediğiniz bir sürede otomatik olarak kapanmasını sağlayacak bir ayarlamada yapabilirsiniz. Örneğin; yapacağınız özel ayarlama ile hesabınızı 1 hafta sonra 20:00’da otomatik olarak silinmesini sağlayabilirsiniz. Bunun dışında telegram hesap kapatma yöntemi maalesef bulunmaktadır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.